Rood

Klik voor filter Toont 109 - 112 of 112 resultaten
Wijntype
Prijs
Wijnland
Zoetheid
Regio
Wijnhuis
Druivenras
Druivenras
Filter Sluiten
Bekijk als
Pagina
10
/ 10
  • Mauro Molino – Barolo La Serra 2015

    Italië, Nebbiolo

     74,50
    De wijngaard van La Serra ligt op het hoogste punt van La Morra met veel afkoeling gedurende de nacht, wat zorgt voor een nog intenser aroma. La Serra is daardoor een echt klassieke Barolo: uniek en streng. De wijn kan nog land bewaard worden, 20 of 30 jaar is geen probleem. Veel mineraliteit en misschien bijna ziltig. Rijk boeket van rozen, kers, pure chocolade, teer en tabak.
  • OUT OF STOCK

    Hess – Mendocino County Cabernet Sauvignon 2016

    Verenigde Staten, Californië, Mendocino County, Cabernet Sauvignon

     18,95

    De wijn heeft een donkere robijnrode kleur met hout/toast-tonen en de geur en smaak van zwart fruit als zwarte bessen/cassis en pruimen. De afdronk is pittig kruidig en doet denken aan gember en zwarte peper.

  • Hess – Zinfandel 2017

    Verenigde Staten, Californië, Mendocino County, Zinfandel

     18,50

    De Hess Select Zinfandel is een heerlijke, zachte wijn. De helder robijnrode wijn heeft uitnodigende aroma’s van rode en zwarte bessen, frambozen en kruidige geuren van eucalyptus, munt, lavendel en zwarte peper. De smaak is elegant en rond, vol sappig rood en donker fruit, met een vleugje kruidigheid en rijpe tonen van zoete tabak en cederhout, eindigend in een warme, lange afdronk met tonen van zoethout en zwarte peper.

  • Valserrano – Nico 2016

     57,95

    Nico by Valserrano is gemaakt van een selectie uit de beste wijnen van het uitstekende jaar 2010 door oenoloog Jaime de Simón om de geboort te vieren van zijn zoon Nicolás (de zesde en toekomstige generatie). ‘Nico’ is een wijn met een modern karakter, met veel fruit en concentratie maar ook met elegantie en stijl. Het is een blend van 80% Tempranillo, 15% Graciano en 5% Mazuelo druiven van oude wijnstokken met een lage opbrengst en daardoor juist een grote intensiteit. Een deel van de tempranillo onderging maceratie. Koude maceratie voorafgaand aan de gisting op de natuurlijke gistcellen. En lange maceratie na gisting om er zoveel mogelijk tannine en kleur uit te halen. Dan een rijping van 21 maanden (!) in eiken vaten, gemaakt door de meest prestigieuze tonneliers. Proefnotitie: Donkerpaars, kersenkleur. Zeer rijk aroma van zwart fruit, rode bessen en krentjes, kruidige tonen die doen denken aan nootmuskaat en kaneel. Later meer rokerige aroma’s en cederhout. In smaak zeer krachtig, verleidelijke aandronk en aangename afgeronde tannines. Een complexe, zeer lange afdronk met mineraliteit en frisse zuren. Deze wijn kreeg 91 Punten van Robert Parker – The Wine Advocate.

Collectie: Rood

Rood