Voorwaarden

&WINE levert uw bestelling direct en snel op het door u gewenste adres!

 • Al vanaf 12 flessen (ook van verschillende soorten) of bij een bestelling vanaf € 75,00 (incl. btw) verzenden wij gratis binnen heel Nederland!
 • De verzending gaat snel en veilig via Flespakket van PostNL!
 • De wijn ontvangt u binnen 7 dagen na bestelling
 • Alle bestelgegevens versturen wij per e-mail
 • Uw bestelstatus kunt u te allen tijde in ‘mijn profiel’ bekijken

Bestelling

Bij uw bestelling doorloopt u de volgende stappen:

 • Voeg de wijnen die u wilt bestellen toe aan uw winkelwagen
 • Klik dan op “naar de kassa”
 • Geef een bezorgadres in
 • Geef aan of het factuuradres hetzelfde is als het bezorgadres
 • Geef uw geboortedatum in (wij hanteren een minimum leeftijd van 18 jaar)
 • Kies uw betaalmethode en geef daarna de juiste gegevens in
 • Controleer uw bestelling op juistheid
 • Verstuur uw bestelling

Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met hierin een overzicht. Zodra de betaling ontvangen is, worden de wijnen dezelfde dag nog verstuurd!

Levering

Als u minder dan 12 flessen bestelt, zijn de verzendkosten binnen heel Nederland € 7,50. Op dit moment is verzending naar het buitenland en naar een postbus niet mogelijk. Aangezien wij in hoogwaardige premium wijnen handelen en onze voorraden gelimiteerd zijn, kunnen sommige wijnen snel uitverkocht zijn. Alvast bedankt voor uw begrip daarvoor.

De verzending wordt verzorgd door Flespakket. Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u een e-mail met de verzendbevestiging en een Track & Trace code van Flespakket. Met deze code kunt u de bestelling volgen op de website.

Wanneer u op het moment van bezorgen niet op het aangegeven adres aanwezig bent, wordt het pakket bij de buren afgeleverd. Als dit niet mogelijk is, dan ontvangt u een notificatie en wordt het pakket tot maximaal 3 keer op een ander tijdstip aangeboden. U kunt ook het telefoonnummer bellen dat op de notificatie staat. U kunt dan met Flespakket een afspraak maken voor de levering van het pakket. Wanneer u geen contact opneemt met Flespakket, wordt het pakket teruggestuurd naar ons magazijn.

Controleer direct na ontvangst of de producten onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Wanneer producten beschadigd zijn of ontbreken, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@enwine.nl. Graag ontvangen wij ook foto’s van de beschadiging.

Betaalmethodes

Betalen bij de webshop van &WINE kan met iDEAL, creditcard (VISA of Mastercard) of Pay Pall.

Betalen met Creditcard

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa en MasterCard. Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd op uw creditcardrekening. Uw bestelling wordt vervolgens verwerkt. Zodra u uw bestelling in ontvangst heeft genomen zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van uw creditcard. Bij een retourzending wordt het bedrag bijgeschreven op uw creditcardrekening. Het kan zijn dat u tijdens het betaalproces om een 3d-secure code wordt gevraagd. Dit is een wachtwoord dat u bij uw bank kunt aanmaken. Dit wachtwoord is een extra veiligheidsmaatregel om creditcardfraude te voorkomen. Als het noodzakelijk is dat u de 3d-secure code ingeeft, wordt u doorverwezen naar uw eigen bankomgeving.

Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij &WINE veilig.

Retourneren

Wanneer u wijnen wilt retourneren, dient u ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten op de hoogte te stellen. U dient de wijnen in originele staat en ongeopend terug te sturen. U dient hierbij ook de dozen te gebruiken waarin wij u de wijn hebben geleverd. U kunt de producten tot 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht terugsturen. Het aankoopbedrag van de geretourneerde wijnen wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, teruggestort op uw bankrekening. De retourkosten zijn voor uw rekening.

Indien u producten wilt retourneren, dient u contact op te nemen met &WINE. Wij schakelen Flespakket in om het pakket bij u op te laten halen. U kunt een e-mail sturen naar info@enwine.nl. U kunt een gewenste datum (minimaal 24 uur vooruit) en een gewenst adres opgeven waar Flespakket het pakket kan ophalen.

Niet helemaal naar wens?

Bij &WINE proberen wij altijd producten van de beste kwaliteit te leveren en een zo goed mogelijke service te verlenen. Mocht u toch op- of aanmerkingen over onze service of ons product hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@enwine.nl. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met u op.

Heeft u verder nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar info@enwine.nl. Wij streven er naar uw mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Geniet van uw wijnen!