Geen producten in de winkelwagen.
Geen producten in de winkelwagen.
In deze reserva vormen de body door het houtgebruik en de rijpheid van het fruit een mooie combinatie. Krachtige wijn die ruikt naar limoen zest, rijpe gele appel, rijpe perzik en vanille. De zuren brengen balans in het geheel. Deze wijn komt goed tot zijn recht op tafel.
Dit is een typische droge rosé voor een zwoele zomeravond: vol met aroma’s van aardbeien, frambozen en een hint van kruiden. Goed gekoeld serveren.
Een heerlijk zachte wijn die mooi is als aperitief of bij salades met gegrilde witte vis of kip.
De krachtpatser van deze serie. Door het contact met eikenhout een kruidig en zwoel karakter. In de geur rijpe zwarte kersen en gestoofd fruit. Drink deze wijn in combinatie met rijke gerechten maar is op zichzelf ook een feestje!
Deze Torrontés heeft een exotisch aroma met een frisse afdronk en mooie mineraliteit. Zeer aromatisch met geuren van rozenwater, sinaasappelbloesem en groene kruiden. De wijn is wat strakker en mineraliger dan de gemiddelde Torrontés, door de extreem hoge ligging (2600 tot 3100 meter) van de wijngaarden waar de druiven verbouwd worden.
De opbrengst van de wijngaarden waarin de trebbiano-druiven groeien ligt ver onder de maximaal toegestane opbrengst in de Abruzzen. Het resultaat is een wijn met een hoge concentratie van aroma’s en smaken, elegantie, en levendige tonen van rijp fruit, witte bloemen en vuursteen.
Een lichtvoetige wijn met duidelijk mineraliteit door zijn aanplant op leisteen. Elegant in geur met duidelijk wit fruit en groene tonen (asperge). Zeer geschikt als aperitief.
Een goed voorbeeld van wat de Pinot-druiven in dit wijngebied kunnen doen. Dat is het idee achter deze mooie blend van weißer burgunder met chardonnay. De druiven groeien in de Eselspfad, Honigberg en Goldberg wijngaarden langs de Weth and Welz rivieren. Deze wijngaarden hebben één belangrijke overeenkomst: de bodem bestaat uit kalksteen, die de wijnen hun kenmerkende frisse, minerale karakter geeft. De druivenstokken zijn 15-22 jaar oud.
Na de oogst worden de chardonnay-druiven deels met hele trossen geperst; de weißer burgunder-druiven ondergaan een korte schilweking. Het sap wordt overgedaan in grote en kleine gebruikte vaten, waar het een spontane vergisting ondergaat.
De wijn heeft subtiele aroma’s van peer, reine claude pruimen, citroenschil en amandel, aaangevuld met romige tonen van boter, toast en vanille. Zacht en rond van smaak, met tonen van rijpe peer en frisse citrustonen. Vol en elegant van smaak, met een prachtige balans tussen fruit, hout en zuren.
Een zeer aromatische zoete wijn met aroma’s van appelpuree, rijpe ananas, sinaasappelschil en mango. Harmonieus en mooi in balans, met veel lengte en een rond mondgevoel. Deze wijn kan je heerlijk combineren met Aziatische gerechten met zoetzure saus, ganzenlever, of fruitige desserts zoals appeltaart of een tropische sorbet.