Geen producten in de winkelwagen.
Geen producten in de winkelwagen.
&WINE > Herdade da Malhadinha Nova
De oogst verloopt volledig handmatig, waarna de druiven voorzichtig in kleine kistjes van max. 12 kg worden gelegd. Na de oogst worden de druiven ontsteeld en licht gekneusd. De verschillende druivenrassen worden ieder afzonderlijk gevinifieerd. De vergisting vindt plaats in open bakken onder gecontroleerde temperatuur. Vervolgens rijpt de wijn gedurende 6 maanden op vaten van Frans eikenhout.
De intens donkerpaars gekleurde wijn heeft aroma’s van uitbundig rijp zwart fruit, aangevuld met uitgesproken tonen van specerijen zoals kruidnagel en kaneel en een vleugje vanille. In de smaak is de wijn zwoel en rijk met veel dik, geconcentreerd zwart fruit, donkere chocola en kruiden. De afdronk is lang en geconcentreerd.
De druiven worden in de vroege ochtend handmatig geoogst en voorzichtig in kleine bakken van maximaal 12 kg gelegd. In de kelders worden de druiven ontsteeld en licht gekneusd. De vergisting verloopt onder lage temperaturen.
De lichtkleurige wijn heeft een toegankelijk, levendig karakter met aroma’s van vers citrusfruit aangevuld met wat romige en rokerige tonen. In de smaak is de wijn verrassend vol en rond met opwekkende zuren en een aangename, elegante afdronk.
De wijn is zeer intens in kleur, geur en smaak. De neus barst van het haast overrijpe zwarte fruit aangevuld met zoete Oosterse kruiden en specerijen. Het eikenhout is prachtig geïntegreerd en overheerst niet. In de smaak is de wijn heerlijk romig van smaak met rijp zwart fruit, mooie frisse zuren en fluweelzachte tannines. De afdronk is lang en aangenaam zacht.
De Malhadinha Tinto komt na 2 jaar al mooi tot zijn recht, maar zal zich in de komende 5 tot 10 jaar nog verder ontwikkelen.
De Malhadinha olijfolie is een 100% natuurlijk product gemaakt van de Galega olijf uit onze olijfgaard in het afgebakende gebied van Albernôa. De olijven worden met de hand geoogst, wat na verwerking volgens traditionele methoden leidde tot dit pure sap met een intens karakter. Olijfolie, van superieure kwaliteit!
De druiven worden in de vroege ochtend handmatig geoogst en voorzichtig in kleine bakken van maximaal 12 kg gelegd. In de kelders worden de druiven ontsteeld en licht gekneusd. De vergisting verloopt onder lage temperaturen, waarna de wijn gedurende 5 maanden rijpt op nieuwe eikenhouten vaten.
De heldere, goudgele wijn heeft een intense geur met aroma’s van tropisch fruit en duidelijke tonen van vanille en butterscotch. Rond en zacht van smaak, met romige tonen van roomboter en vanille. De afdronk is harmonieus en sappig met een mooie balans tussen hout, fruit en frisse zuren.
De wijn is jong al mooi om te drinken, maar ontwikkelt zich mooi in de komende 4 tot 6 jaar.
Deze wijn wordt volledig gemaakt van de Antão Vaz, een druivenras dat goed bestand is tegen hitte en droogte en resistent is tegen de meeste plantenziektes. De Antão Vaz geeft grote trossen met relatief grote druiven die een zeer dikke schil hebben. Kenmerkend zijn de aroma’s van tropisch fruit en de goede balans tussen rijp fruit en frisse zuren.
De druiven worden in de vroege ochtend handmatig geoogst en voorzichtig in kleine bakken van maximaal 12 kg gelegd. In de kelders worden de druiven ontsteeld en licht gekneusd. De vergisting verloopt onder lage temperaturen. De wijn heeft een uitbundige geur van tropisch fruit, citrus en bloesem. Vol en zacht van smaak met prachtige balans met mooi geïntegreerde zuren, fruit en een lange, elegante afdronk.