Herfstwijnen

Klik voor filter Toont alle 3 resultaten
Wijntype
Prijs
Wijnland
Zoetheid
Regio
Wijnhuis
Druivenras
Druivenras
Bekijk als
Pagina
1
/ 1
 • Guerrieri Rizzardi – Bardolino Classico

   11,95

  We proeven aardbeien, kersen en zelfs wat chocola maar voornamelijk heel veel fruit. Hij heeft niet op houten vaten gerust, dus de wijn is lekker licht en fruitig gebleven, aromatisch en zacht. Uitstekend om licht gekoeld  in de zomer te serveren.

 • Glen Carlou – Classic Cabernet Sauvignon 2018

   18,50

  De druiven komen van 15 verschillende percelen, ieder met hun eigen bodem en subklimaat. Ieder perceel wordt afzonderlijk gevinifieerd, maar alle wijnen vergisten op nieuwe en gebruikte vaten van Frans eikenhout. Door ieder perceel apart te vinifiëren behoudt elke wijn zijn eigen karakter, waardoor de uiteindelijke blend verfijnd en complex is.

  De wijn is elegant en rond, met delicate aroma’s van citrus, groene appel en peer. Zacht en rond van smaak, met opwekkende zuren en subtiele houttannines. Door de vaten met behulp van stoom te reinigen krijgt de wijn een zacht karakter.

 • Miral Nero d’Avola

  De omgeving en het terroir

  Het wijnhuis ligt tussen de plaatsen Marsala en Erice waar vulkanische grond, zon, zee en heuvels samenkomen. De wijngaarden floreren dankzij dit magische samenspel van elementen. Op de heuvelachtige landschappen groeien voornamelijk inheemse druivensoorten zoals Grillo en Nero d’Avola. Sicilië wordt gekenmerkt door overvloedige zonneschijn en wordt gestreeld door verkoelende winden vanuit de zee.

  De wijnen van Cantine Fina zijn niet alleen geliefd vanwege hun smaak en kwaliteit, maar ook vanwege hun vermogen om het pittige karakter van Sicilië vast te leggen. De wijnen van Cantine Fina zijn een eerbetoon aan de schoonheid van Sicilië.

   12,95
  Lokaal rood. Biedt al lekker veel complexiteit met gedroogd rood fruit, als pruim en marasca kers. Even zwart pepertje op het eind. Fluweelachtige zachte smaak zoals het hoort voor een jonge Nero d'Avola. Heerlijk om in het najaar bij een borrelplankje samen nog lekker de zomer te proeven. Veel wijn voor een hele mooie prijs!

Collectie: Herfstwijnen