Geen producten in de winkelwagen.
Geen producten in de winkelwagen.
&WINE > Dominio de Punctum
Spanje, La Mancha, Chardonnay
€ 7,50De Finca Fabian-wijnen hebben een fruitig, toegankelijk karakter en zijn daardoor erg geliefd. De druiven komen van biologische wijngaarden en worden ‘s nachts geoogst, zodat ze hun frisheid zoveel mogelijk behouden. De wijn vergist en rijpt op roestvrijstalen vaten. Dat geeft een heerlijk sappige wijn met bloemige tonen en aroma’s van tropisch fruit, die perfect in balans zijn met de frisse zuren.
Spanje, La Mancha, Syrah
€ 8,95Deze stevige, robuuste wijn is gemaakt van biologisch verbouwde Syrah druiven. De druiven worden’s nachts geoogst, zodat ze een optimale temperatuur hebben voor de persing en zo hun frisheid behouden. Na de vergisting in roestvrijstalen tanks rijpt de wijn 3 maanden op eikenhout, waardoor de wijn zachter en ronder wordt. De wijn is intens in kleur, geur en smaak. De verleidelijke geur van framboos en viooltjes wordt ondersteund door wat geroosterde tonen. In de smaak is de wijn rijk en dik, met een complex en zeer intens karakter, zachte tannines en een fijne kruidigheid.
Spanje, La Mancha, Verdejo
€ 7,50Dominio de Punctum is een jong wijnbedrijf dat volledig werkt volgens biologische en biodynamische werkwijzen. Het bedrijf is in 2005 opgericht door de familie Fernández–Cifuentes, met als doel biologische en biodynamische wijnen te maken van hoge kwaliteit. Ze gaan hier mee terug naar de traditionele manier van wijnmaken in dit gebied, nog voordat de chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest in de wijngaarden werden ingevoerd. Met hun werkwijze streven ze naar wijnen die niet alleen opvallen door hun kwaliteit en delicate aroma’s, maar ook door hun zuivere, authentieke karakter. Puur natuur, en dat begint in de wijngaarden.
Spanje, La Mancha, Chardonnay
€ 8,50Spanje, La Mancha, Petit Verdot
€ 11,50De wijn wordt gemaakt van een blend van de Spaanse tempranillo met een vleugje Franse petit verdot. De druiven worden’s nachts geoogst, zodat ze een optimale temperatuur hebben voor de persing en zo hun frisheid behouden. Na de vergisting in roestvrijstalen tanks rijpt de wijn 6 maanden op eikenhout, waardoor de wijn zachter, ronder en complexer wordt. De wijn heeft een uitnodigende, spannende neus met aroma’s van rijp fruit, koffie en specerijen. Harmonieus en complex van smaak met tonen van rijp rood en donker fruit, een vleugje vanille en koffie, zoete specerijen en fluweelzachte tannines.