Vegan

Klik voor filter Toont alle 13 resultaten
Wijntype
Prijs
Wijnland
Zoetheid
Regio
Wijnhuis
Druivenras
Druivenras
Bekijk als
Pagina
1
/ 1
  • Camilo – Cabernet Sauvignon

     2,95
    Proef de Camilo Cabernet Sauvignon: een biologische, vegan rode wijn in een praktisch blikje. Geniet van volle smaken van rijpe bessen en een zachte, elegante afdronk. Ideaal voor een avondje ontspannen of een picknick. Handig, duurzaam en ook verkrijgbaar in Rosé en Sauvignon Blanc!
  • Camilo – Rosé

     2,95
    Proef de Camilo Rosé: een biologische, vegan roséwijn van Garnacha, verpakt in een praktisch blikje. Met verfrissende tonen van aardbeien en frambozen, en een zachte, elegante afdronk is het dé keuze voor ontspannen momenten. Handig voor onderweg, picknicks of gewoon thuis! Ook verkrijgbaar in Sauvignon Blanc en Cabernet Sauvignon.
  • Camilo – Sauvignon blanc

     2,95
    Ontdek de Camilo Sauvignon Blanc: een biologische, vegan witte wijn in een handig blikje. Met frisse citrusaroma’s en een lichte, levendige smaak is het de perfecte keuze voor elk moment. Verkrijgbaar in Sauvignon Blanc, Rosé en Cabernet Sauvignon – ideaal om mee te nemen en overal van te genieten!
  • Dominio de Punctum – Chardonnay

     9,95
    De wijn is fris van geur met aroma’s van exotisch fruit zoals ananas. Rond van smaak met een rijpe aanzet van tropisch fruit, gevolgd door een knisperend friszure afdronk.
    De heldere, lichtgele wijn wordt gemaakt van chardonnay druiven uit een biodynamisch bewerkte wijngaard. De druiven worden ‘s nachts, waardoor ze hun frisheid behouden. De vergisting en rijping van de wijn verlopen volledig op roestvrij staal, waardoor de wijn een sappig, fruitig karakter krijgt.
  • Dominio de Punctum – Syrah

     9,95

    De wijn is intens in kleur, geur en smaak. De verleidelijke geur van framboos en viooltjes wordt ondersteund door wat geroosterde tonen. In de smaak is de wijn rijk en dik, met een complex en zeer intens karakter, zachte tannines en een fijne kruidigheid.

    Deze stevige wijn is gemaakt van biologisch verbouwde Syrah druiven. De druiven worden ’s nachts geoogst, zodat ze een optimale temperatuur hebben voor de persing en zo hun frisheid behouden. Na de vergisting in roestvrijstalen tanks rijpt de wijn 3 maanden op eikenhout, waardoor de wijn zachter en ronder wordt.

  • Finca Colombí

     10,95
    Deze vegan Colombí is gemaakt van de Garnacha druif. Mooie rode kleur, zachte en zwoele smaken zonder tannines en een lange afdronk. Heerlijk bij geroosterde groenten uit de oven!  
  • Finca Fabian Chardonnay

     8,95

    De Finca Fabian-wijnen hebben een fruitig, toegankelijk karakter en zijn daardoor erg geliefd. De druiven komen van biologische wijngaarden en worden ‘s nachts geoogst, zodat ze hun frisheid zoveel mogelijk behouden. De wijn vergist en rijpt op roestvrijstalen vaten. Dat geeft een heerlijk sappige wijn met bloemige tonen en aroma’s van tropisch fruit, die perfect in balans zijn met de frisse zuren.

  • Finca Fabian Garnacha Rosado

     8,95
  • Finca Fabian Tempranillo

     8,95

    Deze frisse, stevige rode wijn is gemaakt van biologisch verbouwde Tempranillo druiven. De druiven worden ‘s nachts geoogst, waarna de wijn op roestvrijstalen vaten vergist en rijpt. De wijn heeft een prachtige roodpaarse kleur met de aroma’s van rode bessen en kersen, aangevuld met aardse aroma’s. In de smaak is hij zwoel en sappig met rijpe kersen en ander klein rood fruit. Een soepele, fruitige wijn met zachte tannines en een mooie frisheid.

  • Finca Fabian Verdejo

     8,95

    Dominio de Punctum is een jong wijnbedrijf dat volledig werkt volgens  biologische en biodynamische werkwijzen. Het bedrijf is in 2005 opgericht door de familie Fernández–Cifuentes, met als doel biologische en biodynamische wijnen te maken van hoge kwaliteit. Ze gaan hier mee terug naar de traditionele manier van wijnmaken in dit gebied, nog voordat de chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest in de wijngaarden werden ingevoerd. Met hun werkwijze streven ze naar wijnen die niet alleen opvallen door hun kwaliteit en delicate aroma’s, maar ook door hun zuivere, authentieke karakter. Puur natuur, en dat begint in de wijngaarden.

  • Montrubí – La Peona

     18,95
  • Montrubí Durona Tinto 2018

     19,95

    Durona is de naam van het gebied op het landgoed van l’Avella waar de sumoll-druiven groeien. De wijn is een blend van sumoll met garnacha. Na de oogst worden de druiven licht gekneusd, waarna ze onder koude temperaturen in grote foeders een schilweking ondergaan. Tijdens de vergisting blijft de wijn nog 45 dagen in contact met de schilletjes, waardoor de wijn zijn diepe kleur en krachtige aroma’s krijgt. De wijn rijpt gedurende 12 maanden op vaten van Frans eikenhout, waarvan een deel nieuw.

    De wijn heeft een complexe neus met wilde bosvruchten, bosaardbeitjes en zoete specerijen, aangevuld met subtiele minerale tonen. De smaak is uitnodigend en verleidelijk, met tonen van rijp donker fruit, mediterrane kruiden en delicate vanille- en houttonen.  Door de wijn een paar uur van te voren te decanteren komen zijn delicate aroma’s nog beter tot zijn recht.

  • Montrubí Gaintus Radikal 2018

     21,50

    De wijn wordt volledig gemaakt van de sumoll, een is een eerbetoon aan deze inheemse ‘vergeten’ druif. De druiven groeien in hoge wijngaarden met grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht. De bodem is hier arm aan voedingsstoffen, maar de sumoll voelt zich juist in deze omstandigheden prima thuis. Na de handmatige oogst volgt een korte schilweking. De vergisting verloopt in grote oude vaten met behulp van de natuurlijke gisten. Na de vergisting worden de druiven zacht geperst en rijpt de wijn gedurende 4 maanden verder in oude vaten van 300 liter.

    De wijn is krachtig in de neus, met aroma’s van rode bessen, zwarte kersen en een vleugje rozenbloesem. Uitnodigend en fris van smaak, met sappig fruit, zachte, ronde tannines een harmonieuze zuren. Een wijn die het karakter van deze bijzondere druif perfect weergeeft.

Collectie: Vegan