Geen producten in de winkelwagen.
Geen producten in de winkelwagen.
&WINE > Je zocht naar > Pagina 25
Een verfijnde, harmonieuze Chardonnay waarin fruit, ronde tonen, frisheid en complexiteit perfect in elkaar overlopen. De wijn is uitnodigend en zacht met aroma’s van jasmijn en kamperfoelie, aangevuld met rijp wit en tropisch fruit en zachte, romige vanilletonen en citroenmeringue.
De wijn heeft een dieppaarse kleur met geur en smaak van zwarte bessen, vanille en kruiden. Sappige aandronk. De afdronk is lekker lang, eerst wat drogend en dan juist loopt het water in de mond in afwachting van een hapje of een volgende slok.
Deze heerlijke Vermut uit Jerez wordt gemaakt van een blend van geouderde Oloroso en Pedro Ximénez sherry waaraan 27 smaakcomponenten worden toegevoegd, waaronder sinaasappel- en citroenschilletjes, kruidnagel en alsem, die de vermut zijn kenmerkende licht bittere tonen geeft. Schitterend goudbruin van kleur met rijke aroma’s van gedroogd fruit, noten en kruiden. Vol en zacht-zoet van smaak, maar mét het voor vermut zo karakteristieke bittertje.
De Antique Pedro Ximénez wordt gemaakt van zeer rijpe pedro ximénez-druiven met een hoog suikergehalte. De vergisting wordt gestopt door alcohol toe te voegen. Hierdoor behoudt de wijn een deel van de natuurlijke suikers. Daarna rijpt de wijn 30 jaar lang volgens het tradionele solerasysteem.
De donkerkleurige sherry heeft rijke aroma’s van zoete druiven en rozijntjes. In de smaak is hij fluweelzacht, rond en zoet met tonen van ingedroogde druiven, rozijnen en wat chocolade. De afdronk is zacht en elegant met een opvallende frisheid. Een zoete wijn met een prachtige balans tussen zoet en frisse zuren.
De donkere, amberkleurige wijn heeft een complexe neus met aroma’s van walnoot, caramel, mandarijn en wat florale en aardse tonen. In de smaak wisselen frisse, droogzoete en zilte tonen elkaar af met tonen van rozijnen, gebrande karamel, gedroogde vijgen, gekonfijte mandarijn en vanille. Vol maar ook zeer verfijnd en zuiver van smaak met een lange afdronk met zachte, levendige zuren.
De Antique Oloroso wordt na de vergisting versterkt tot een hoger alcoholpercentage, en rijpt dan zonder florlaag gedurende 20 jaar in het solerasysteem. Doordat de wijn niet door een florlaag tegen zuurstof wordt beschermd ondergaat de wijn een oxidatieve rijping, waarbij hij donkerder van kleur wordt en oxidatieve tonen ontwikkelt.
De wijn heeft een complexe neus met aroma’s van noten, amandelen, gebrande suiker en wat rokerigheid. In de smaak zacht en rond, met tonen van noten, butterscotch en gedroogd fruit. De afdronk is lang en droog.
De Antique Amontillado wordt na 5 jaar florrijping versterkt tot een hoger alcoholpercentage, en rijpt dan zonder florlaag nog gedurende 15 jaar in het solerasysteem. Doordat de wijn niet langer door de florlaag tegen zuurstof wordt beschermd ondergaat de wijn een oxidatieve rijping, waarbij hij donkerder van kleur wordt en oxidatieve tonen ontwikkelt.
De amberkleurige sherry is elegant en aromatisch, met uitgesproken aroma’s van amandelen en noten. Zacht en complex van smaak met een mooie frisse afdronk.
De Classic Pedro Ximénez wordt gemaakt van zeer rijpe pedro ximénez-druiven met een hoog suikergehalte. De vergisting wordt gestopt door alcohol toe te voegen. Hierdoor behoudt de wijn een deel van de natuurlijke suikers. Daarna rijpt de wijn 10 jaar lang volgens het tradionele solerasysteem.
De donkerkleurige sherry heeft rijke aroma’s van zoete druiven en rozijntjes. In de smaak is hij zacht, rond en zoet met tonen van ingedroogde druiven, rozijnen en wat chocolade. De afdronk is zacht en elegant met een opvallende frisheid. Een zoete wijn met een prachtige balans en verfijning.
De Classic Oloroso wordt na de vergisting versterkt tot een hoger alcoholpercentage, en rijpt dan zonder florlaag gedurende 6 jaar in het solerasysteem. Doordat de wijn niet door een florlaag tegen zuurstof wordt beschermd ondergaat de wijn een oxidatieve rijping, waarbij hij donkerder van kleur wordt en oxidatieve tonen ontwikkelt.
Deze donkergekleurde sherry heeft warme, complexe aroma’s van noten en gebrande caramel. Zacht en warm van smaak met ronde tonen van noten en caramel. De afdronk is lang en elegant met frisse, droge nuances.