Wijnproefavonden

Klik voor filter Toont alle 4 resultaten
Prijs
Bekijk als
Pagina
1
/ 1
 • signature &WINE

   59,95

  Heb jij een goede basiskennis van wijnen en herken je geuren, smaken en afkomst? Dan is het leuk om next level wijn te gaan proeven tijdens onze signature &WINE. Tijdens deze proeverij laten wij 8 exclusieve(re) wijnen proeven afkomstig van over de hele wereld. Het zijn wijnen die je niet iedere dag drinkt en die specifieke smaken hebben, een oudere jaargang of misschien wel heel bekend zijn om het druivenras. Ben je benieuwd? Nodig je medewijnliefhebbers uit en prik een datum!

  Datum: naar keuze, in overleg Prijs: € 59,95 per persoon op basis van 8 wijnen en bijpassende hapjes

 • kerst &WINE

  It’s the most wonderful time..

  Donderdag 14 december organiseren wij een laatste, exclusieve proeverij van dit jaar: kerstwijnen én een prachtig glas Champagne.

  De feestdagen zijn een uitgelezen moment om samen met vrienden en familie te genieten van een tafel vol lekkers en natuurlijk een goed glas wijn. Om alvast in de ‘christmas vibes’ te komen, verwennen wij je deze avond met de mooiste kerstwijnen en Champagne. Een mooi moment om met elkaar terug te blikken en je voor te bereiden op je eigen kerstdiner. Uiteraard begeleid met een aantal heerlijke hapjes.

  Datum: donderdag 14 december
  Tijd: van 19:30 tot 22:00
  Kosten: € 39,95 per persoon

   

   39,95
 • op maat &WINE

 • Taste &WINE

   49,95
  Let’s taste! Heb jij een aantal wijnliefhebbers om jou heen en willen jullie meer wijnen proeven, je kennis verbreden en een gezellige avond hebben? Boek dan onze taste &WINE! Met een groep van minimaal 8 personen gaan we van start en laten we je 8 mooie wijnen proeven uit verschillende landen, afkomstig van verschillende terroirs en gemaakt van uiteenlopende druivenrassen. We leren je hoe je goed kan proeven en ontdekken met elkaar de verschillen in het glas.

Collectie: Wijnproefavonden