Wijnproefavonden

Klik voor filter Toont alle 3 resultaten
Prijs
Bekijk als
Pagina
1
/ 1
 • Lentewijnen proeverij| Donderdag 23 Mei

   39,95

  De lekkerste Lentewijnen proeverij.

  Het is niet meer donker als we opstaan, iedereen geniet van het zonnetje, de natuur wordt groen, de bloemen bloeien en de asperges zijn er weer. Kortom: het is weer lente! Hét thema voor onze maandelijkse wijnproeverij. We pakken weer uit met sappige, vrolijke en aromatische wijnen. Mousserende wijnen uit een verrassende hoek, strakke, frisgroene witte- en knisperende rode. En altijd een mooie friszoete op het einde voor bij de Hollandse aardbeitjes. Natuurlijk serveren we weer lekkere hapjes erbij: wat is dan toch die typische aspergewijn? Een paar mooie kaasjes met juist verrassende combinatie. We maken er weer een klein feestje van! In ieder geval beloven wij je weer een gezellige, en leerzame avond.

  Ben je erbij?

  Datum: Donderdag 23 mei 2024 Tijdstip: 19:30 - 22:00uur Locatie: Meerstraat 90, Almere Tot aan onze gezellige proeftafel!

 • op maat &WINE

 • Taste &WINE

   49,95
  Let’s taste! Heb jij een aantal wijnliefhebbers om jou heen en willen jullie meer wijnen proeven, je kennis verbreden en een gezellige avond hebben? Boek dan onze taste &WINE! Met een groep van minimaal 8 personen gaan we van start en laten we je 8 mooie wijnen proeven uit verschillende landen, afkomstig van verschillende terroirs en gemaakt van uiteenlopende druivenrassen. We leren je hoe je goed kan proeven en ontdekken met elkaar de verschillen in het glas.

Collectie: Wijnproefavonden